Tesla Model 3 merge singură, încalcă legea, este oprită de poliție (VIDEO)

O situație hilară s-a întâmplat în Statele Unite, unde o Tesla Model 3 a fost oprită de poliție, însă polițistul nu avea cu cine să vorbească înăuntru.

Citește și:

Tesla de poliție a rămas fără baterie în timpul unei urmăriri

Volkswagen Golf R, folosit ca mașină de fugă în jaful celui mai scump WC din lume

Lumea puternic-tehnologizată în care trăim (și cu care încercăm să ne adaptăm) creează situații pe care încă nu știm cum să le abordăm. Spre exemplu, ce faci atunci când oprești o mașină care nu cedează trecerea și care este condusă de… nimeni?

Acest scenariu nu doar că este fezabil în zilele noastre, dar chiar s-a întâmplat, așa cum ne arată și clipul de mai jos. 

Un posesor de Tesla Model 3 tocmai testa noua funcție a mașinii, numită Smart Summon, când o patrulă de poliție trece prin zonă și oprește electrica pentru a mustra șoferul că nu a oprit la un semn STOP. Întâmplarea a fost surprinsă pe cameră și, chiar dacă nu suntem convinși că este veridică, tot ridică semne de întrebare: de exemplu, cine este răspunzător pentru eventualele erori ale mașinii, erori care pot duce la accidente?

Odată cu lansarea versiunii 10.0 a sistemului de operare Tesla, modelele electrice au primit și funcția Smart Summon, prin care mașina poate fi „chemată’ prin aplicație de către proprietar și poate ajunge la destinație de una singură, folosind toate sistemele de ghidaj posibile. 

Tot odată cu lansarea versiunii 10.0 au apărut constant clipuri cu Tesla conducându-se singure – și producând, în unele cazuri, chiar și accindente. Poate că încă nu suntem pregătiți pentru asta.

    Cosminelul says:

    Prefer oricand sa dau de masini autonome față de toti bețivii si drogatii din trafic, sa nu mai spun de prostii si analfabetii cu permis luat pe branza. Oamenii fac greseli mult mai mari.

Adaugă un comentariu