Conform TikTok, România se află în topul destinațiilor la nivel mondial pentru călătoria cu mașina

Conform unui studiu efectuat de către Auto Trader pe platforma TikTok, România se află pe locul șapte în ceea ce privește numărul vizualizărilor cumulate ale clipurilor ce prezintă călătorii cu mașina pe teritoriul tării.

La acest moment, termentul de căutare #roadtrip cumulează peste 11,2 miliarde de vizualizări în ceea ce privește clipurile încărcate pe TikTok. Pe primul loc în topul destinațiilor de călătorie se află Statele Unite, fiind urmate de către Scoția și Canada.

Până la locul șapte ocupat de România, se află țări precum Irlanda (locul patru), Noua Zeelandă (locul cinci) și Islanda (locul șase). Interesant este că România se află în fața unor țări precum Norvegia (locul 8), Italia (locul 11) sau Japonia (locul 24) în ceea ce privește numărul de vizualizări.

În ceea ce privește cel mai urmărit drum, pe primul loc în top se află idilicul Route 66, fiind urmat de Big Sur, ambele din Statele Unite. Din România, cel mai popular drum este Transfăgărășanul, adunând peste 400.000 de vizualizări.

Adaugă un comentariu