Țiriac Auto a pus la dispoziția Federației Române de Canotaj un Mercedes-Benz ML

Țiriac Auto și Fundația Olimpică Română susțin performanța și excelența în sport, prin încheierea unui parteneriat cu Federația Română de Canotaj. Parteneriatul a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizată miercuri, 13 mai 2015, la Complexul Sportiv Național Snagov.

 

Colaborarea a venit din dorința părților de a sprijini ambiția și determinarea campionilor canotori ai României. Astfel, Țiriac Auto a pus la dispoziția Federației Române de Canotaj un Mercedes-Benz ML 350 BlueTEC, autovehicul ce va asigura transportul echipamentului canotorilor la toate concursurile naționale și internaționale.

În cadrul evenimentului au fost punctate motivațiile ce au stat la baza acestui parteneriat: Rezultatele de excepție se obțin cu muncă enormă dar și cu satisfacții pe măsură. Suntem onorați de acest suport mobil pe care Țiriac Auto ni-l pune la dispoziție și sperăm să ajungem la cât mai multe performanțe’, a susținut doamna Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj.

federatia romana de canotaj

Țiriac Auto a apreciat performanța și munca canotorilor români și prin discursul oferit de domnul Daniel Antor, directorul general al companiei: ‘Suntem încântați să susținem acest sport de tradiție și cred că un autovehicul Mercedes-Benz, si el la rândul lui un campion, se potrivește cel mai bine cu performanța. Și spun acest lucru pornind de la premisa că Mercedes-Benz, ce are drept simbol steaua, va rămâne în istorie nu doar pentru că a schimbat destinul omenirii, ci și pentru că în fiecare clipă a existenței sale și-a probat angajamentul pentru excelență, devenind un simbol al acestui atribut. Întotdeauna orientat către performanță, Țiriac Auto își dorește ca prin acest parteneriat să sprijine echipa de canotaj în efortul ei de a-și completa palmaresul cu noi succese.’

Momentul a fost încheiat de marea gimnastă a României, Andreea Răducan, în calitate de Ambasador Țiriac Auto şi Președinte al Fundaţiei Olimpice Române: Canotajul este unul dintre sporturile unde performanţa şi pasiunea sunt elemente cheie pentru reuşită. Aceasta este şi viziunea Tiriac Auto și a Fundației Olimpice Române. Ne-am propus ca acest parteneriat să fie unul de lungă durată’.

Adaugă un comentariu