Titi Aur, despre ce măsuri ar trebui să ia statul: Să uite de deficitul de 3% și să facă împumuturi pentru a-i susține pe cei afectați

Titi Aur, fondatorul Academiei Titi Aur, consideră că, pentru ca firmele să fie cât mai puțin afectate anul acesta, statul ar trebui să uite de deficitul de 3%, să facă impumuturi pentru a-i susține pe cei afectați, să ia toate măsurile pentru limitarea extinderii virusului și să găsească varianta cea mai bună pentru a relua activitatea economică, “ca să nu murim de foame înainte de a muri de coronavirus”.

“Cu siguranță impactul negativ va fi mai mare decât proporțional cu perioada opririi activității, pentru că, și după ce va reîncepe, curajul companiilor și al persoanelor fizice va reveni mai greu. Nu putem decât spera că vom reveni cu toții la o viață normală cât mai repede posibil”, spune pentru wall-street.ro reprezentantul Academiei Titi Aur.

Citește mai mult pe wall-street.ro

    Cretu Bogdan says:

    E destept aur asta. se pricepe la toate. Daca era in locul soferului ce a fost ucis de chitoiu , el ar fi facut o manevra si ar fi evitat impactul. Nebun la cap. UN PROST!

Adaugă un comentariu