Toyota vine la Tokyo cu trei concepte exotice

După ce a fost numit cel mai valoros brand auto din 2015, Toyota a publicat o serie de imagini și detalii cu viitoarele concepte pe care le va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Toyota FCV Plus

Toyota FCV Plus este un concept cu un look futurist care folosește un sistem de propulsie cu hidrogen. Deși vorbim despre un prototip de mici dimensiuni, Toyota spune că FVC Plus poate găzdui până la 4 persoane. Așa cum probabil ați intuit, conceptul nipon nu va genera o versiune de producție, el fiind doar un exercițiu de design.

toyota fcv plus (6)

Toyota S-FR

Toyota S-FR este un concept care prezintă viitorul mașinilor sport de mici dimensiuni. Momentan, nu există planuri pentru o versiune de producție, însă nu știm niciodată ce surprize rezervă viitorul.

Vehiculul cu iz sportiv are o lungime mai mică de patru metri și promite să ofere suficient spațiu pentru patru persoane. Interiorul vine cu un panou de instrumente digital și cu o consolă centrală cu foarte puține butoane fizice.

toyota s-fr (15)

Pentru moment, oficialii Toyota nu au făcut declarații cu privire la motorizarea lui S-FR, însă aceasta va fi livrată lin mulțumită unei transmisii cu șase rapoarte. De asemenea, conceptul are suspensie independentă, ceea ce se traduce prin și mai multă dinamică.

Toyota KIKAI

Cel mai ciudat concept pe care Toyota îl va expune la Tokyo se numește KIKAI. Acesta oferă trei locuri, iar postul de conducere a fost amplasat central. În plus, o parte dintre elementele mecanice sunt expuse.

toyota kikai (14)

Adaugă un comentariu