Coronavirus: trebuia să stea în izolare acasă, în Alba, dar a fost prins la volan în Cluj

Un bărbat din Alba ar fi trebuie să stea în autoizolare acasă, dar a fost prins la volan în Cluj. Poliția i-a făcut dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Un bărbat dintr-un sat din Alba este cercetat penal pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu, după întoarcerea sa din Germania, fiind oprit în trafic la intrarea în Cluj-Napoca, unde se deplasase cu autoturismul proprietate personală, potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Poliţia Rurală Galda de Jos s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat şi-a încălcat obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, dispusă începând din data de 26.03.2020, deoarece a revenit din Germania, şi a părăsit locuinţa sa din comuna Ighiu, sat Bucerdea Vinoasă, cu autoturismul personal, fiind ulterior identificat şi oprit în trafic de către organele de poliţie la intrarea în mun. Cluj-Napoca. Pe numele bărbatului a fost înregistrat, vineri, un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. În Alba se aflau, vineri, în izolare la domiciliu 1.771 de persoane.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu