Lumma Design a găsit o modalitate de a masca grila imensă a lui BMW X7

Pentru cei care consideră că un BMW poate să fie agresiv și cu grila mai mică, Lumma Design a pregătit un kit care îi va satisface pe deplin.

Citește și:

Reguli noi: ce trebuie să știe șoferii despre deplasarea la service

BMW merge într-o direcție îndrăzneață cu grilele sale din ce în ce mai mari, iar asta pare să nu mulțumească pe toată lumea, cel puțin judecând după comentariile din mediul online.

BMW X7 este primul model care a primit grilă supradimensionată, însă asta este greu de observat, pentru că BMW X7 este supradimensionat cu totul.

Iar celor care vor totuși să mascheze și mai mult dimensiunile lui X7, Lumma Design le vine în ajutor cu o propunere de personalizare care ascunde cromul sub un strat consistent de negru.

Sigur, modificările nu sunt doar cromatice, ci și fizice: lățimea lui X7 a fost mărită cu 10 centimetri prin evazările aripilor. Cu aceasă ocazie X7 și-a făcut loc pentru un set de jante cu diametru de până la 24 de inci și 355 (!) de milimetri lățime pe spate. Roțile din față au doar 295 mm lățime.

La interior, pachetul standard CLR X7 include pedalier din aluminiu și covorașe personalizate, însă serviciul de personalizare oferit de Lumma se poate conforma oricărei cerințe, cât timp ai portofelul pregătit.

Prețul acestui pachet este de 16.750 € și nu include montarea, vopsirea sau alte modificări aduse interiorului.

Adaugă un comentariu