Serviciul Uber devine disponibil pentru încă două orașe din România

Uber, cel mai mare serviciu de ridesharing disponibil la nivel mondial, a debutat în 2009 în Statele Unite. De atunci și până acum, Uber a fost implementat în diverse forme de mobilitate în 72 de țări și aproximativ 10.500 de orașe. Printre acestea se adaugă două noi localități din România.

Cel mai recent oraș din România adăugat pe lista Uber este Târgu Mureș, de unde clienții cu aplicația instalată pe smartphone au putut accesa serviciul încă de săptămâna trecută. Înainte de asta, în Arad, serviciul de ridesharing a fost implementat în iunie.

La momentul actual, serviciul Uber este disponibil pentru 19 orașe din România: București, Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Craiova, Timișoara, Sibiu, Iași, Galați, Brașov, Constanța, Ploiești, Pitești, Oradea, Brăila, Buzău, Bacău și Râmnicu Vâlcea la care se adaugă Arad și Târgu Mureș.

Pe lângă serviciile de carsharing, aplicația Uber oferă și servicii de livrare (mâncare și colete de mici dimensiuni), dar permite și închirierea trotinetelor sau bicicletelor electrice.

Adaugă un comentariu