Șofer de Uber, arestat din cauza pasagerului pe care îl transporta. Ce a făcut clientul

Întâmplarea aceasta merită inclusă într-un viitor film de comedie. Sau într-un Crime thriller, depinde cum privești lucrurile. Un șofer de Uber a fost arestat din cauza pasagerului pe care îl transporta. Clientul a făcut un scurt popas la o benzinărie, pe care a jefuit-o, după care s-a întors în mașina serviciului de ridesharing ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

S-a întâmplat în Albuquerque, New Mexico (SUA), în luna februarie. Potrivit publicației KOAT Action News, Terry Owens, șofer-partener al Uber, a onorat într-o zi oarecare comanda utilizatorului Austen Harris.

La indicațiile clientului, Owens a condus o vreme prin Albuquerque, după care a oprit în dreptul unei benzinării. Harris a coborât, a intrat în magazinul stației respective și s-a întors înarmat cu o pereche de foarfece.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

L-am întrebat dacă furase ceva de acolo. Se comporta cam ciudat și ținea în mână o pereche de foarfece. Mi-a spus că nu, că folosea foarfecele doar ca să-și taie niște ațe de la geacă‘, povestește șoferul de Uber.

Explicația clientului s-a dovedit a fi o mare minciună. În realitate, acesta chiar jefuise benzinăria, iar polițiștii au pornit pe urmele mașinii lui Terry Owens, crezându-l complice la infracțiune. La o oră după furt, șoferul a fost arestat în fața locuinței sale, neînțelegând cu ce greșise.

Văzând că șoferul era într-adevăr complet nevinovat și debusolat, polițiștii i-au dat drumul. La scurt timp după această eroare, au reușit să-l captureze și pe Austen Harris, care și-a recunoscut fapta. Bărbatul a fost trimis la un centru de reabilitare a dependenților de droguri, ceea ce explică multe.

 

Sursa foto: Timtempleton, via Wikimedia Commons

Adaugă un comentariu