Un bărbat aflat în izolare s-a urcat beat în mașină și a provocat un accident

Situație de-a dreptul halucinantă în Vâlcea. Un bărbat de 32 de ani care revenise de curând din Italia și era plasat în izolare la domiciliu s-a urcat beat la volan și a provocat un accident pe o stradă din Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii vâlceni au fost sesizați printr-un apel la 112 că pe strada Râureni din municipiul Râmnicu Vâlcea a avut loc, miercuri dimineață, un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

„Poliţiştii s-au deplasat la fața locului si au stabilit că un bărbat de 32 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Râureni, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism ce circula din sens opus. Fiind testat cu aparatul alcooltest s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deoarece acesta venise din Italia de pe data de 09.03 a. c. s-a mai stabilit că acesta nu a respectat obligația de izolare la domiciliu pe o perioada de 14 zile’, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Bărbatului de 32 de ani i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenta băuturilor alcoolice și pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

Sursa:libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu