Un bărbat decedat de șapte ani, amendat pentru că încerca să vândă o mașină. Polițiștii au scris: “Nu este de față”

La noi, chiar și oamenii decedați au probleme cu legea. Poliţiştii locali din Brăila au amendat în urmă cu câteva zile o persoană care a murit de şapte ani.

Procesul verbal prin care bărbatul decedat în anul 2011 era sancţionat cu 500 de lei amendă pentru că a încercat să vândă o maşină pe domeniul public a fost prezentat pe Facebook de fiul defunctului.

Ce au scris oamenii legii în procesul verbal?

Polițiștii au notat în proces că la data de 20.02.2018, în dreptul blocului situat în municipiul Brăila, pe strada Siretului, persoana sancţionată, în calitate de proprietar, avea pus la vânzare un autoturism, pe domeniul public aparţinând municipiului Brăila, în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens.

Ce riști din punct de vedere legal dacă faci drifturi pe zăpadă?

Procesul verbal a fost primit de fiul defunctului, având menţiunea ‘Nu este de faţă la întocmirea procesului verbal’. Ulterior, procesul verbal a fost postat pe Facebook de fiul celui decedat.

Un tânăr din Bascov a omorât un om pentru că făcea drifturi’

Uite cum se fac de râs pe zapada mașini 4×4 de zeci de mii de euro | VIDEO

Reprezentanţii Poliţiei Locale Brăila și-au făcut mea culpa: “Este o eroare a dispecerului nostru, în ziua aceea el era de serviciu şi nu a verificat decât numele şi adresa proprietarului, nu s-a uitat şi acolo unde se spunea că proprietarul maşinii este decedat”, au explicat autoritățile pentru Mediafax.

Cum singura autoritate care poate să anuleze o amendă este instanța, bărbatul decedat în 2011 va trebui să dea cu subsemnatul. Rămâne de văzut cum o va face.

Adaugă un comentariu

Articole similare