Un Mercedes-Benz Clasa G a traversat 215 tari si a parcurs 890.000 de km in 26 de ani

Gunther Holtorf s-a intors recent dintr-o excursie pe care multi dintre noi o consideram imposibila. Acesta a traversat 215 tari, a parcurs 890.000 de kilometri in 26 de ani. Companionul lui Holtrof a fost un Mercedes-Benz Clasa G din 1988.

Botezat Otto, modelul german impreuna cu Holtrof au plecat in marea aventura in momentul in care neamtul a demisionat din pozitia de manager in cadrul Lufthansa. Impreuna cu sotia sa au inceput sa parcursa tarile din Africa. Din nefericire, femeia l-a parasit pe Holtrof, insa in urma unui anunt publicat in ziarul Die Zeit, Holtrof a primit raspuns din partea Christinei.

Aceasta i-a fost alaturi pana in 2010, cand a decedat din cauza unei tumori la nervul facial. Dar sa revenim la excursia in jurul lumii a lui Holtrof. In 1998, in Argentina, neamtul bifeaza 200.000 de kilometri. Itinerariul a continuat in America Centrala, Canada, Mexic, Alsaka, Siria si Kazakhtan, tara unde Otto a “implinit” 500.000 de kilometri.

Urmeaza Afganistan, Turcia, Cuba, Marea Britanie si in final, tarile din Europa. Neamtul a continuat catre Asia in China si Coreea de Nord, se intoarce catre Europa prin Vietnam si se opreste definitiv in Berlin.

Via | WCF

Adaugă un comentariu