Update discret pentru Suzuki Jimny

Lansat in 1997 si actualizat la finele lui 2005, Suzuki Jimny trece printr-o noua operatiune subtila de facelift.

 Desi lansarea unui model complet nou parea iminenta, Suzuki a ales sa aduca un ultim update venerabilului Jimny, off-roaderul compact cu una dintre cele mai indelungate cariere din industria auto. Modificarile stilistice subtile, dar de efect, includ grila si parasocul usor redesenate, repozitionarea proiectoarelor de ceata si aparitia unei prize de aer pe capota brazdata de nervuri mai proeminente. Sunt disponibile sapte culori exterioare, inclusiv o nuanta complet noua, intitulata Breeze Blue Metallic.

La interior, marile noutati sunt tetierele reprofilate, disponibilitatea sistemului ISOFIX pentru ancorarea scaunelor de copii si introducerea unor noi modele de tapiterie. Scaunele din fata pot fi rabatate complet, unindu-se cu cele din spate pentru a crea o suprafata perfect plana, care aminteste de un pat confortabil.

Sub capota noului Jimny intalnim binecunoscutul motor aspirat de 1,3 litri si 85 CP, cuplat la o cutie de viteze manuala cu 5 trepte. Sistemul de tractiune integrala Drive Action este standard si permite schimbarea modului de functionare (4×4 sau 4×2) inclusiv in timpul mersului, la viteze reduse.

De pe lista dotarilor standard mai include ABS, sistem de frânare cu patru senzori anti-blocare, servodirecție asistată, caroserie ranforsată cu bare de șoc special proiectate și îmbinate eficient din punct de vedere al greutății mașinii, centuri de siguranță în 3 puncte pretensionate la scaunele față, airbag-uri frontale, oglinzi retrovizoare exterioare încălzite și acționate electric, spațiu de depozitare sub podeaua portbagajului, priză interioară  de 12V, aer condiționat cu reglare manuală, geamuri acționate electric (față).

taguri
Adaugă un comentariu