Vânzările Ford Puma în România debutează cu o ofertă specială

Vânzările Ford Puma în România debutează cu o ofertă specială. Pentru început, Ford Puma va fi disponibil în versiunile de echipare Titanium, Titanium X și ST Line X, urmând ca în luna februarie gama să fie completată de nivelul de echipare ST Line şi Vignale.

Echiparea Titanium în combinație cu propulsorul 1.0 EcoBoost (125 CP) și transmisie manuală cu șase trepte, are un preț de pornire de 20.250 de euro (preț de listă). Pentru acesta versiune oferta de lansare constă în ofereriea unei rate lunare de 730 ron ( TVA inclusă) pentru 60 de luni cu 3,55 % dobândă fixă dacă se achită un avans de 50% din suma finanţată. Acestă ofertă este doar pentru persoane fizice. Cei de la Ford susţin că pentru doar un euro în plus la rata lunară ( adică o rată de 735 RON) se poate opta chiar pentru motorul de 1.0 mHEV.

Versiunea ST Line X aduce în plus jante cu diametrul de 18 inchi, scaune îmbrăcate parțial în piele, sistem audio B&O, climatizare automată şi are un preț de 23.500 de euro, iar cea mai dotată versiune denumită Vignale va costa 25.500 euro.

Versiunea de bază a modelului vine cu scaune față cu masaj lombar, unitate media cu sistem de navigație, încărcare wireless pentru smartphone, senzori de parcare spate, oglinzi pliabile electric, jante de aliaj de 17 inchi și faruri cu tehnologie LED (lumini de zi + fază scurtă).

Ford Puma este primul vehicul cu tehnologie mild hybrid (48 V) produs în România. Versiunea 1.0 EcoBoost Hybrid cu 125 CP și transmisie manuală cu șase rapoarte adaugă 500 de euro la prețul de pornire. Cea de-a doua, cu 155 CP și transmisie manuală adaugă 1.500 de euro la prețul de pornire.

În luna mai a anului viitor, gama va fi completată de o motorizare diesel 1.5 EcoBlue cu 120 CP și transmisie manuală care se va afla la același preț cu versiunea hibridă cu 155 CP. De asemenea, tot atunci, clienții vor putea opta pentru transmisia automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte pentru propulsorul 1.0 EcoBoost în versiunea standard cu 125 CP.

taguri
Adaugă un comentariu