Viitoarea generație Land Rover Defender vine în 2018

Actualul Land Rover Defender va ieși de pe linia de asamblare la începutul anului viitor, dar oficialii britanici au de gând să revină cu un înlocuitor. Conform oficialului Gerry McGovern, viitoarea generație a lui Defender va fi prezentat în 2018, urmând să ajungă pe piețele internaționale din 2019.

Din păcate, lucrurile nu sună atât de bine pentru puriștii mărcii. Conform aceluiași om, viitorul Defender trebuie să ajungă la 100.000 de unități produse pe an, ceea ce înseamnă că modelul se va adresa unei game variate de clienți.

Citește și: Land Rover Defender înfruntă valurile Oceanului Atlantic

land rover defender  (7)

Pentru ca lucrurile să meargă în direcția potrivită, designul lui Defender se va modifica (nu major), însă punctele hardcore pe care le bifa până acum britanicul ar putea dispărea. Totodată, oficialii companiei vor pregăti cinci versiuni de caroserie pentru următorul Defender. Vom vedea două versiuni cu două uși, o versiune cu ampatament mărit și două pick-upuri.

Citește și: Flying Huntsman 110 6×6 Defender – Pick-up cu cabină dublă

Pentru moment, nimic nu ne poate liniști cu privire la viitorul off-roader bitanic, în ciuda faptului că Gerry McGovern spune că “lumea va recunoaște că este un Defender”.

Via | AN

Adaugă un comentariu