Volkswagen Autovehicule Comerciale transportă eroii din The Expendables 3

Vedetele filmului „The Expendables 3 au ajuns la Cannes într-un Multivan. Lista pasagerilor corespunde capului de afiş al  filmului: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham, Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford. Toţi joacă în The Expendables 3′, film a cărui premieră va avea loc în 15 august în cinematografele din SUA. Toţi actorii au venit la Cannes pentru a promova filmul la festivalul de aici şi sunt însoţiţi de 20 de modele negre Volkswagen Multivan Highline, care stau la dispoziţia echipei de filmare 24 de ore din 24, ca autovehicule de transfer.

 Dar nu numai modelele Multivan au fost prezente la întâlnirea celor mai puternici bărbaţi ai Hollywood-ului, ci şi Amarok, modelul pick-up actual al mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Actorul german Ralf Möller a sosit, de asemenea, la Cannes în calitate de ambasador al Grupului Volkswagen.

„Amarok este o maşină cu adevărat tare – trebuie să i-o arăt lui Arnie’, a anunţat Möller şi şi-a pus imediat planul în aplicare, după cum te-ai şi aştepta din partea unui „Gladiator’.

JJR_6884

La foto-shooting, Amarok Canyon a devenit la rândul său o vedetă: el i-a servit lui Harrison Ford, care joacă rolul unui agent CIA, ca maşină de serviciu şi a atras atenţia în mod deosebit. Dacă regizorul Patrick Hughes a fost cel care descoperit talentul off-roader-ului din Hanovra, nu a fost dat publicităţii până la data comunicatului de presă.

„Avem o întâlnire după alta: foto-shooting-uri, conferinţe de presă, petreceri,’ declară Jonathan Junger, Directorul de Creaţie al producătorului american Millenium Films. „În astfel de situaţii, cel mai important lucru este ca agenda să fie planificată la minut, pentru ca totul să iasă perfect. Serviciile de transfer şi mai ales autovehiculele şi faptul că ne putem bizui pe ele sunt unele dintre cele mai importante elemente în acest caz. Suntem cu adevărat încântaţi că am găsit în Volkswagen Autovehicule Comerciale partenerul perfect în acest sens.’

„Bărbaţi puternici şi maşini puternice: pur şi simplu de nedespărţit. Iată de ce suntem încântaţi să oferim suport la acest eveniment al Hollywood-ului’, spune Ramsis Moussa, Directorul de Marketing al mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Adaugă un comentariu