Volkswagen Golf 8 ar putea debuta in 2017

La inceputul saptamanii trecute va anuntam ca Volkswagen pregateste noua generatie a lui Golf. Daca atunci, colegii din presa britanica speculau o lansare in 2019 – 2020, astazi, nemtii vin si spun ca noul Golf 8 va fi prezentat in 2017.

Viitoarea generatie a hatchback-ului german va dispune de o garda la sol mai mica si de o latime mai mare. La nivel exterior, blocurile optice fata si spate vor fi revizuite complet, iar la baza produsului german va sta aceeasi platforma modulara MQB. Conform zvonurilor, arhitectura va avea o masa propie mai mica cu 50 de kilograme si va putea sustine si motoare cu trei cilindri.

Citeste si: Primele informatii despre viitorul Volkswagen Golf 8

Acestea din urma vor fi preluate de pe fratele mai mic Polo, in timp ce la interior, Golf 8 va dispune de o serie de accesorii intalnite pe noua generatie Passat. Amintim aici sistemul head-up display, sistemul de infotainment, dar si sistemele de asistenta si siguranta.

Tot la capitolul noutati, amintim adoptarea tehnologiei cu volant, un sistem ce permite inmagazinarea energiei rezultate la franare si utilizarea ei pentru propulsia puntii spate si aparitia sistemului Coasting, prin intermediul caruia transmisia si motorul sunt decuplate sau oprite in momentul in care agregatul nu se afla in sarcina.

Sursa | AMS via WCF

 

Adaugă un comentariu