Volkswagen va prezenta noul Touareg la Salonul Internațional de Automobile București 2018

Volkswagen a ales Beijing drept orașul în care va lansa în premieră mondială noul model Touareg, iar mașina va fi dezvăluită pe data de 23 martie 2018 și publicului din România în cadrul Salonului Internațional de Automobile București.

Aflat în vârful gamei de modele, Touareg exprimă clar ambiţiile mărcii. Designul expresiv îi conferă o alură inconfundabilă şi plină de forţă. Numeroase sisteme de asistenţă inovatoare îi ridică la maximum nivelul de siguranţă şi de confort.

Volkswagen susţine că noul Touareg va avea numeroase sisteme de asistenţă care vor ridic nivelul de siguranţă şi de confort.  Constructorul german mai anunţă că noul model va dispune de unele dintre cele mai mari panouri digitale de bord din clasa sa, iar sistemele sale de conectivitate îl transformă într-un device digital pe patru roţi.

La standul Volkswagen vor mai putea fi văzute în perioada 23 martie – 1 aprilie și prototipul I.D. Buzz și conceptul VW Golf GTE Sport.  Şi VW Golf GTE Sport Concept va fi expus la Salonul Internațional de Automobile București.  Golf GTE Sport Concept este un model futurist, cu caroseria  realizată aproape integral din fibră de carbon și cu propulsie hibridă, formată din trei motoare, cu o putere totală de 395 cp.

Adaugă un comentariu