Un vlogger american și-a vopsit mașina într-un mod inedit

Există mari șanse să fi auzit deja de termenul hydrotransfer sau hydro dipping dacă ești la curent cu noile tehnologii de personalizare a obiectelor. Un american a folosit tehnica la scară largă și a vopsit o mașină întreagă.

De regulă, această tehnică permite imprimarea unor obiecte de mici dimensiuni prin scufundarea acestora în apă. Pe suprafața apei plutește o peliculă de vopsea sau un desen personalizat ce se va imprima pe respectivul obiect. În cazul de față, pentru vopsirea mașinii, au fost folosite mai multe sprayuri speciale.

Mașina care a primit tratamentul unicat este o Honda Civic sedan, ce a fost cumpărată pentru doar 500 de dolari. Pentru a o pregăti de vopsire, americanul a aplicat un strat de vopsea albă și a izolat geamurile și blocurile optice. Următorul pas a fost construirea unei piscine, iar un container a fost ales pentru a îndeplini acest rol.

După izolarea completă a acestuia și umplerea cu apă, o macara a fost chemată pentru a introduce ușor mașina în timp ce ajutoarele tânărului vopseau suprafața apei în mai multe culori pentru a pregăti transferul peliculei de vopsea pe caroseria Hondei.

Marko, vloggerul american cu aproape cinci milioane de abonați a reușit să arate întreg procesul de hydrotransfer al mașinii în sub patru minute. Puteți urmări întregul clip aici:

Adaugă un comentariu