CONTACT Audi RS4 Avant

Noul Audi RS4 continua traditia modelelor RS disponibile in versiunea Avant si ofera un propulsor fabulos ce se tureaza pana la 8500 rpm.

 Cea mai sportiva versiune de caroseriei a lui A4 este un Avant. Este surpinzator, dar Audi a decis ca RS4 va fi disponibil doar intr-o singura versiune de caroserie. Asadar, cine astepta un sedan din actuala generatie va fi dezamagit. Sau nu, iar asta deoarece noul RS4 este un sportiv adevarat si, datorita ansamblului sau mecanic de top, ofera o dinamica de exceptie si un nivel de aderenta urias. Propulsia este asigurata de un motor V8, aspirat, cu o cilindree de 4,2 litri care produce 450 CP. Cuplul este transmis catre suprafata de rulare prin intermediul sistemului de tractiune integrala quattro, ajutat de un diferential autoblocant pe puntea spate. Sistemul de franare este dezvoltat de Brembo, iar cutia de viteze este una cu dublu ambreiaj si dispune de 7 trepte.

In numarul 13 din revista Auto Bild (care apare joi, 12 iulie), poti citi pe larg despre senzatiile oferite de acest sportiv veritabil, dar si despre latura familiara suprinzatoare a noului RS4.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare