Mazda BT-50 – Asistentul de incredere

Mazda a lansat in Europa versiunea facelift a pick-up-ului BT-50, care vine cu un design nou atat in exterior, cat si in interior.

La doi ani de la lansare, BT-50, pick-up-ul celor de la Mazda, primeste o noua imagine, care il face mai atractiv pentru utilizarea de zi cu zi. In exterior, facelift-ul aduce un spoiler fata complet redesenat, faruri si lampi spate cu un design nou, praguri laterale din otel inoxidabil si un model nou de jante din aliaj, cu dimensiunea de 16 inci.

In interior, materialele si culorile folosite sunt noi, iar iluminarea instrumentelor de bord este acum oranj. In standard, putem regasi si o mufa AUX pentru conectarea dispozitivelor audio portabile. O alta noutate este posibilitatea, ca optiune, de a comanda interiorul imbracat in piele.

Vopsea in doua tonuri de culoare
BT-50 este disponibil in 3 versiuni de caroserie: Regular (doua portiere si doua locuri), Rap Cab (patru locuri si patru portiere, la care cele din spate se deschid spre inapoi) si Double Cab (patru portiere si cinci locuri) si 3 niveluri de echipare (CE, TE, GT).

Propulsia este asigurata de un motor diesel commonrail cu o cilindree de 2,5 litri, care produce 143 CP si 330 Nm, suficient ca modelele 4WD sa tracteze o remorca cu greutatea de 3 tone. Daca se pleaca de pe loc in modul 4WD, se poate trece, pana la viteza de 100 km/h, din mers, la modul 2WD, iar apoi se poate decupla diferentialul fata pentru un consum redus si mers preponderent on-road.

Capabilitatile lui BT-50 in off-road sunt foarte bune, iar garda la sol, impreuna cu unghiul de atac asigura posibilitatea trecerii unor praguri destul de inalte, lucru testat si pe traseul de off-road amenajat pentru testare.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare