Cele mai bune 10 reclame cu mașini

“Reclama e sufletul comerțului”, spune un motto vechi de când lumea și pământul. De-a lungul timpului, producătorii de automobile s-au întrecut în reclame, una mai bună ca alta.

10. Citroen C4 – 2005 “E o mașină sau un robot?”, par a se întreba cei care privesc spotul? E doar o mașină unde tehnologia e la putere.

9. Volkswagen Up! – 2013 În viața de zi cu zi e doar o fată înaltă. Alesul inimii sale, evident, pe înălțimea sa, vine la întâlnire cu un Volkswagen Up! Surprinzător cum de a încăput.

8 Skoda Fabia – 2007 O Skoda Fabia sau un tort? O Skoda Fabia formată dintr-un tort.

7. Volkswagen Passat – 2011 Un copil, inspirat din Războiul Stelelor, vrea să vadă dacă are superputeri. Are, doar când vine vorba de noul VW Passat.

6. Volkswagen Golf GTI 1988 – Supărată că nu are noroc, o femeie își aruncă tot ce are mai prețios: hainele, bjuteriile… Nu însă și cheia de la mașină.

5. Honda 2013 –  Acest spot arată ce înseamnă puterea imaginației. Sub sloganul “Honda, puterea viselor”, reclama prezintă mai multe modele de mașini Honda făcute dintr-o piuliță.

4. Peugeot 206, 2003 – În India, supărat pe vechea sa mașină, un tânăr o face praf sub ochii curioșilor pentru a o transforma în mult visatul Peugeot 206.

3. Mercedes-Benz 2013 – Reclama a avut un succes nebun datorită unei găini cu abilități de dansatoare care însă nu-și mișca deloc capul. “Mereu stabil, Mercedes-Benz”.

2.  Volkswagen Golf GTI 2005 – Un tip îmbrăcat din anii ’80 își trăiește visul cântând în ploaie. Asta până când, în fața lui apare noul Volkswagen Golf GTI.

1. Honda Accord 2003 – Un mecanism complicat și de durată reușește să pornească mult visata mașină. La finalul spotului, o voce se întreabă: “Nu e mai simplu când lucrurile merg pur și simplu?”. Ba da!

Vezi aici reclamele!

Adaugă un comentariu