Patru dintre cele MAI URÂTE MAȘINI fabricate vreodată

În timp ce producătorii se bat să scoată pe piață cele mai puternice și mai elegante mașini, aceștia mai dau și greș din când în când. Specialiștii industriei auto alcătuiesc nu doar topuri cu cele mai frumoase mașini, ci și cu cele mai urâte. Iată patru mașini care nu lipsesc din niciun clasament al “urâtelor”:

1. Ford Granada

Fabricat între 1972 si 1994, Ford Granada a fost un eșec estetic. Conform speciliștilor, cea mai urâtă versiune s-a scos pe piață între 1975 si 1980. Cu o grilă în formă de V, a doua generație a Ford Granada semăna mai degrabă cu un tractor.

granada

2. Nissan Cube

Nissan Cube vine din era modernă. Mașina lansată pe piața din Statele Unite în 2009 a fost multă vreme ținta ironiilor americanilor. Deși a fost lansată și în Europa în 2011, din pricina “succesului” înregistrat, Nissan Cube se mai vinde doar în Japonia. Cum arată? Ca un ardei umplut.

Nissan Cube

3. Hyundai Tiburon

Botezată după rechinul Tiburon, Hyundai Tiburon a fost și ea un eșec estetic. Cel puțin primele modele fabricate în 1996. Ulterior, sud coreenii și-au mai revenit și au mai investit în departamentul de creație.

Hyundai_Tiburon

4. Fiat Multipla

Produsă între 1998 și 2010, Fiat Multipla s-a dorit a fi o mașină de familie. Din păcate, doar familia Bundy s-ar fi simțit bine într-un astfel de automobil. Cu farurile distanțate și capota alungită, Multipla părea în trafic un extraterestu printre pământeni.

multipla

Adaugă un comentariu