Infuzie de testosteron pentru smart ForTwo Cabrio. Brabus este vinovat

Brabus este unul dintre acei tuneri care știe cum să-și facă treaba. Totuși, de această dată, germanii au cam exagerat cu modificările aduse unui smart ForTwo Cabrio.

Numele pachetului este Ultimate 125 și după cum probabil ați inuit, motorul de 0,9 litri produce acum 125 CP. Cuplul motor măsoară 200 Nm, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 9,2 secunde. Viteza maximă a lui Brabus Ultimate 125 este de 175 km/h.

Exteriorul pregătit de Brabus este unul extrem. Nemții au folosit o culoare țipătoare pentru caroserie, au pus o serie de elemente extra și au montat și jante de 18 inchi. La toate acestea se adaugă anvelope 205/35 pe față, respectiv 235/30 pe spate.

Și pentru ca pachetul să fie complet, Brabus a optat pentru un sistem de evacuare cu trei țevi de eșapament. Cam în stilul celui văzut anul tracut la Paris pe conceptul lui Civic Type R. Producția lui Brabus Ultimate 125 va fi limitată la, bineînțeles, 125 de exemplare. Debutul oficial va avea loc săptămâna viitoare în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Adaugă un comentariu