Mountune prezintă două kit-uri de tuning pentru Ford Puma ST și Ford Fiesta ST

Mountune a prezentat două kit-uri de tuning pentru modelele Ford Puma ST și Fiesta ST. Din moment ce ambele modele împart propulsorul 1.5 EcoBoost de 200 de cai-putere, pachetele pregătite de specialiștii de la Mountune li se pot aplica amândurora și oferă aceleași rezultate.

Primul pachet este destinat celei mai puternice mașini de serie fabricate în România până acum, Ford Puma ST. Pachetul se numește M235 și crește puterea motorului 1.5 EcoBoost la 235 de cai-putere și urcă la 350 Nm cuplul maxim asigurat de acest agregat. Avem o creștere de 35 de cai-putere și 30 de Nm, deci suficient cât să simți că nu ai dat degeaba 575 de lire sterline.

Proprietarii de Ford Puma ST care vor și mai mulți cai putere trebuie să achite 675 de lire pentru pachetul M260. Acesta urcă puterea maximă la 260 de cai-putere și cuplul maxim la 365 Nm. Acest pachet include o admisie diferită, un nou intercooler, un traseu de admisie modificat și o rescriere a softului motorului pentru a profita de toate cele de mai sus.

Aceste două pachete sunt compatibile și cu Ford Fiesta ST, unde asigură aceleași rezultate. Pentru acest model este oferit și un pachet numit M225, ce urcă puterea maximă la 225 CP.

În 2020, compania britanică a împlinit 40 de ani de la înființare. Compania a fost fondată de David Mountain și a deservit echipe de competiție ce au alergat în WRC, WTCC, BTCC, CTCC, GRC, World RX, Formula Ford, F2 și multe alte campionate naționale și internaționale.

Datorită experienței deosebite în modificarea modelelor Ford, Mountune a obținut statutul de tuner aprobat de compania americană, ceea ce înseamnă că modificările aplicate de aceștia din gama 'mountune performance' nu vor afecta garanția de fabrică a respectivelor modele. Evident, este indicat să vă interesați în detaliu atât la tuner, cât și la dealer înainte de a modifica o mașină aflată sub incidența garanției de fabrică.

Adaugă un comentariu