3 lucruri care nu trebuie să lipsească din garajul unui iubitor de mașini

Întreabă oricare iubitor de mașini și îți va spune că visul lui este să aibă într-o zi garajul lui Iron Man. Până să devii un geniu multimiliardar care face parte dintr-o echipă de super-eroi gata să salveze în orice moment Pământul de la distrugere și care deține o adevărată flotă de mașini de colecție, poți adăuga garajului tău elementele de ordin practic, care îți vor face timpul petrecut aici mult mai plăcut. În plus, îți vor proteja automobilul.

Haide să vedem împreună care sunt cele trei lucruri care nu trebuie să lipsească din garajul unui iubitor de mașini:

Unelte, decorații și cel puțin o salopetă

 Nu contează dacă ești cel mai bun pilot NASCAR din lume sau cel mai prost mecanic, din garajul tău nu trebuie să lipsească detergentul și ceara pentru mașini. La fel de importante sunt rafturile pentru depozitare, pe care le poți prinde direct de pereți, pentru a economisi spațiu pe podea. Și un banc de lucru este necesar, dacă îți place să meșterești la mașină.

Continuăm lista cu un aspirator pentru mașină cu putere mare de absorbție, care să conțină elemente pentru spații înguste. Poți cumpăra și un sistem audio care să se conecteze prin Bluetooth la telefonul tău mobil. Sau, dacă vrei o experiență vintage, adaugă și un radio portabil la lista de cumpărături. Îți vor ține companie în orele lungi pe care le vei petrece în garaj.

Și un mini-frigider unde să păstrezi bere, de exemplu, se poate dovedi de folos. Mai ales dacă vin prieteni în vizită. Asta dacă nu urci la volan băut. Scaunele pliante sunt și ele o investiție deșteaptă.

Alege și niște decorații ca semne de circulație sau numere NASCAR pe care să le pui pe pereții garajului. Le găsești chiar și în librării, din tablă, gata de montat.

Iar pentru zilele lungi în garaj, meșterind la mașină, vei avea nevoie de cel puțin o salopeta de lucru, care să-ți protejeze hainele. Adaugă și un echipament de protecție, care să-ți asigure siguranța, și ești gata de lucru.

Lumină. Multă lumină

 Un garaj fără electricitate este aproape inutilizabil. Un sistem de iluminare îți va asigura timp suplimentar în garaj, chiar și pe timp de iarnă, când soarele apune la ora 4 PM. Alege neoanele – sunt practice – și montează-le în rând, pe centrul încăperii și pe margini. Un singur circuit este suficient, legat la un întrerupător montat lângă ușă.

 Și o mică surpriză: o strategie împotriva lui… Jerry

Nu Jerry Seinfeld, comediantul, Jerry, șoarecele. Pare ciudat, însă garajul tău nu este ferit de dăunători, care pot ajunge inclusiv la motor și produce daune considerabile. Montează dispozitive de prins șoareci și cumpără otravă. Dacă ai animale de companie, fii vigilent, însă, și ține-le departe de garaj.

Ție îți lipsește ceva din garaj?

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Adaugă un comentariu