5 motive să-ți lași mașina acasă și să-ți cumperi un scuter de mâine

Șoferii sunt într-o permanentă căutare de soluții pentru a combate traficul aglomerat. Și cum soluția nu vine de la autorități, chiar ei ar trebui să facă o schimbare și să înlocuiască automobilul cu scuterul. Așa cum fac de ani buni italienii în orașe aglomerate precum Roma. Iată 5 motive să-ți iei un scuter:

1. Ajungi mai repede la destinație

Orice rută ai alege, ajungi clar mai repede decât cu o mașină. E adevărat că este mult mai riscant, dar dacă ești de două ori mai atent poți să te strecori mult mai repede printre mașini.

2. Parchezi oriunde

La ghidonul unui scuter nu o să-ți mai pui niciodată întrebarea dacă găsești un loc de parcare. Scuterul poate fi parcat în cele mai aglomerate locuri, chiar și dacă vorbim despre București.

3. Consumul e extrem de mic

Un scuter consumă în oraș în jur de 3-4 litri la 100 de kilometri. Astfel, cu un scuter, costurile se pot reduce la jumătate decât cu un automobil.

4. E ieftin de întreținut

Dat fiind că are doar două roți, vor fi mai puține cauciucuri, mai puține plăcuțe de frână și mai puține discuri de înlocuit. E mult mai ieftin ca o mașină.

5. Taxele sunt mai mici

Pentru scuter nu ai nevoie de rovinietă, iar taxele sunt mult mai mici decât la o mașină. Te-am convins că merită să-ți iei scuter?

1

Adaugă un comentariu

Articole similare