Zgomote de sub mașină – Află care pot fi cauzele consultând această bibliotecă audio

Pasionații de automobile vor ține întotdeauna la vehiculul cu care circulă. De aceea, cel mai fin sunet care provine din zone importante ale mașinii sau “greierașul” acela nepoftit vor genera puțin stres oricărui împătimit.

Însă, pentru cei care sunt mai puțin familiarizați cu domeniul auto, aceste zgomote pot părea unele normale. Aceștia le vor ignora până în momentul în care va fi prea târziu, iar mașina în cauză va avea nevoie de reparații costisitoare.

Pentru cei care au urechea fină, am găsit un website care îți pune la dispoziție o bibliotecă audio cu marea majoritate a zgomotelor care pot genera neplăceri.

Pentru a naviga mai ușor, biblioteca a fost împărțită în trei secțiuni: zgomote care provin de sub capotă, zgomote care provin de sub mașină și zgomote care vin din afara mașinii.

 

Zgomote care provin de sub capota

Prima secțiune amintită mai sus se împarte și ea în trei subcategorii: zgomote produse de pistoanele motorului, zgomote produse de curele și role și zgomote produse de furtune. Aici poți asculta zgomotele care provin de sub capotă.

 

Zgomote care provin de sub mașină

În secțiunea zgomote care provin de sub mașină vei găsi tot trei subcategorii: zgomote produse de sistemul de evacuare, zgomote produse de suspensii și sunete produse de sistemul de frânare sau roți. Aici poți asculta zgomotele care provin de sub mașină.

 

Zgomote care provin din afara mașinii

Ultima secțiune a fost împărțită într-o singură subcategorie și anume, zgomote aerodinamice sau produse de anvelope. Aici poți asculta zgomotele care provin din afara mașinii.

 

Adaugă un comentariu