Cum să alegi firma de tractări potrivită dacă ți s-a defectat mașina

Lotzi Tractari Auto Timisoara ofera 3 sfaturi extrem de utile pentru a alege firma de tractari potrivita si a evita situatii neplacute cum ar fi plata unor taxe extra pe langa serviciul de remorcare propriu-zis.

Daca detii o masina, acest articol este pentru tine. Pentru ca indiferent de cat de noua sau veche este masina, sunt sanse mari sa ai la un moment dat nevoie de servicii de tractari auto. Mai ales daca detii o masina care are un numar ridicat de kilometri la bord.

In acelasi timp, posesorii de masini noi tind sa creada ca nu li se va defecta masina. Totusi, acestea se defecteaza aproape la fel de des ca si o masina veche. Asta pentru ca au mult mai multe componente electronice care se pot defecta.

Iar masinile noi rar se pot repara de catre proprietar in mijlocul drumului. Tocmai de aceea a crescut numarul de firme de tractari auto sau de asistenta rutiera.

Totusi, nu toate firmele de tractari auto ofera servicii de cea mai inalta calitate.

Am auzit multe povesti de groaza de cand am deschis firma de tractari. De exemplu, unii clienti ne povesteau ca au mai apelat la servicii de tractari, la o alta firma, bineinteles, si masina le-a fost avariata chiar in timp ce era urcata pe platforma. Altii, de exemplu, au stat o ora sa vina o platforma si soferul nu a mai aparut si nici nu au mai dat de el. Atunci cand ti se strica masina, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa dai peste o firma de tractari ale carei servicii lasa de dorit.’, precizeaza cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara.

Tocmai de aceea mai jos gaseste 3 sfaturi care sa te ajute sa eviti astfel de neplaceri atunci cand alegi o firma de tractari sau de asistenta rutiera:

1. Intreaba firma de tractari care este pretul final

Unele firme de tractari percep costuri extra odata ajunsi la fata locului.

Ne-au povestit mai multi clienti ca o anumita firma de tractari din Timisoara (si nu cred ca sunt singurii) percep tot felul de taxe extra de care nu mentioneaza la inceput. Cm ar fi o taxa speciala pentru incarcarea masinii pe platforma, spre exemplu. Este ridicol! Clientul trebuie sa cunoasca de la bun inceput cat costa o tractare auto.’, sustin cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara.

Tocmai de aceea ca si client ar trebui sa specifici la telefon:

  • De unde si pana unde doresti sa iti fie masina remorcata
  • Ce tip de autovehicul este: SUV, autoturism, utilaj agricol etc.
  • In ce stare se afla masina – de exemplu, daca masina ta este foarte avariata, este nevoie de o platforma
  • auto dotata cu macara.

Odata ce ai comunicat toate aceste detalii, asigura-te ca intrebi care este pretul FINAL.

2. Fii atent la estimarea de timp pe care ti-o da firma de tractari

Acesta este un aspect important dupa care sa judeci daca o firma de tractari este serioasa sau nu.

Mai multi clienti ne-au povestit ca au scris pe Google tractari auto Timisoara‘, au sunat si li s-a promis ca platforma ajunge la ei in 20 de minute. Ei bine, Timisoara este mare. Daca platforma este chiar in partea cealalta a orasului, nu are cum sa ajunga la client in 20 de minute. Bineinteles, este vina firmelor de tractari care promit timpi de asteptare cat mai mici pentru a ‘prinde clientul, cum se spune. 

Noi la Lotzi Tractari Auto Timisoara, ca sa putem oferi cu adevarat tractari rapide, a trebuit sa facem o investitie majora in flota auto si sa triplam numarul de platforme. Astfel distribuim intotdeauna autospecialele in diferite parti ale orasului ca sa putem sa ajungem rapid la client. 

Pentru ca clientii sa evite astfel de neplaceri atunci cand apeleaza la o firma de tractari din Timisoara sau de oriunde altundeva, ar trebui sa intrebe intotdeauna locatia exact a platformei. Astfel isi pot da singuri seama, de cele mai multe ori, daca soferul a oferit o estimare corecta de timp.’, ne sfatuiesc cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara.

3. Verifica daca masina ta este asigurata pe platforma auto

Poate cel mai important sfat atunci cand apelezi la servicii de tractari: nu accepta sa ti se remorcheze masina fara o asigurare corespunzatoare. Chiar daca acel serviciu de remorcare se desfasoara pe o distanta foarte scurta.

Nu se stie niciodata cand apare o situatie neprevazuta. De aceea masina trebuie ancorata in toate cele 4 puncte. Uneori chiar si evitarea unui obstacol poate dezechilibra masina. Si daca aceasta nu este ancorata bine, se pot produce pagube foarte mari.

Bonus: sa nu lasi niciun lucru de valoare in masina

Chiar si cele mai serioase firme de tractari pot avea la un moment dat un angajat problema caruita i se mai lipesc lucruri de mana’, ca sa o spunem frumos.

Atunci cand lucrezi cu oamenii, se pot intampla astfel de lucruri.

Ca sa eviti eventuale situatii neplacute, este mai bine sa nu lasi in masina, mai ales la vedere, bani, portofel, laptop etc. Fie le iei cu tine, fie le pui intr-un loc mai ferit, cum ar fi portbagajul.

Si inainte de final… Lotzi Tractari Auto Timisoara are un discount special pentru tine

Nimeni nu doreste sa aiba de-a face vreodata cu o firma de tractari auto. Insa daca vreodata ai nevoie, o reducere de 30% iti poate face ziua un pic mai buna.

Mai jos gasesti toate informatiile de contact. Atunci cand apelezi la cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara trebuie doar sa le comunici codul RED30′ si iti vor oferi un pret cu reducere.

Lotzi Tractari Auto Timisoara
Stuparilor 45A, Timisoara 300261

www.lotzi-tractari.ro

Telefon: 0720 493 602

Orar: Luni – Duminica, Non Stop

Adaugă un comentariu