E pasionat de mașini? Cinci cadouri pe care să i le iei de Moș Nicolae!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și bărbații sunt la fel de nerăbdători să primească daruri ca și femeile. Dacă el este pasionat de mașini, reprezentantele sexului frumos sunt salvate. Nu de alta, dar au o grămadă de posibilități din care pot să aleagă.

1. Lego cu mașini

Nu există bărbat care să nu fie pasionat de Lego. Sau dacă există, atunci înseamnă că acesta nu a reușit să construiască ceva cu adevărat important. Ia-i o mașină din Lego, se va distra de minune mai ales dacă are timp la dispoziție.

lego2

2. Alarmă pornire la distanță

Dacă ai acces la mașina lui, i-ai putea monta o alarmă cu care se pornește automobilul la distanță. La ce e bună? În prag de iarnă, el ar putea porni mașina cu 20 de minute înainte ca să se dezghețe și nu să tremure lângă ea.

3. Oglindă cu touchscreen

În cazul în care este pasionat de gadgeturi și de mașini, atunci această oglindă este cadoul ideal. Cu ajutorul ei, șoferul poate renunța la multe aparate care ocupă spațiul inutil în mașină.

oglinda

4. Mini frigider

Călătorește mult? Poate n-ar fi rău să-i cumperi un mini frigider pe care să-l amplaseze în automobil. Prețurile încep de la 300 de RON, dar merită, mai ales pe timp de vară.

5. Machete auto

Îi plac și jucăriile și mașinile? Nimic mai simplu! Achiziționează-i o machetă auto, poate chiar mașina pe care o are în garaj. Nu ai cum să dai greș.

macheta

Adaugă un comentariu

Articole similare