(P) 5 gadget-uri de care nu te poți lipsi dacă ești șofer

Așa-i că ești șofer tare mândru de mașina ta? Ai muncit mult ca s-o ai așa că e de înțeles. Dar, fie că ești mai nou sau mai vechi în șoferie, îți dai seama când ești la volan că ți-ar prinde bine niște ajutoare. Unele pe care să te poți baza în orice situație. Și cum pe drumurile românești sunt multe situații complicate, e bine să ieși în trafic mereu dotat. Hai să vezi la ce ne-am gândit că ți-ar trebui, bazat pe faptul că și noi la rându-ne suntem șoferi. 

Camera Auto

Este primul lucru de care ai nevoie ca să te descurci într-un trafic aglomerat în orașe dar și pe drumuri necunoscute sau accidentate. Desigur, alegi modelul în funcție de nevoi, tip de mașină și de drumurile pe care urmează să le faci. Știm că nu mai e necesar să-ți argumentăm necesitatea camerei. O filmare cu camera auto reprezintă o proba de necontestat în cazul unui incident în trafic, te ajută să-ți recuperezi eventuale pagube prin asigurări sau să ieși basma curată în caz că ajungi la poliție. Dacă ai și o cameră de spate te ajută să estimezi corect distanțele față de partenerii de trafic dar și să parchezi eficient în spații mici, așa cum se întâmplă adesea în orașe. 

Carkit 

Cu siguranță ai auzit ce amenzi se aplică mai nou dacă ești prins vorbind la telefon în timp ce șofezi. Și nu e numai vorba de amendă ci și de punctele pe care le pierzi sau de riscul de a rămâne fără permis 30 zile. Nu-ți permiți așa ceva dar sunt situații când nu-ți permiți nici să nu răspunzi la telefon. Le poți face pe amandoua legal și cu atenție dacă folosești un carkit. Sunt multe modele disponibile iar prețurile sunt modice. Se folosesc ușor și chiar merită să ai și tu unul. Indiferent ce mașină conduci (personală, de serviciu)

Senzori de parcare

Dacă ai o cameră frontală fără cameră de spate, atunci când parchezi poate fi dificil. Chiar și dacă ești șofer cu experiență. Ca să nu mai vorbim de începători sau de persoane care prin natura lor nu pot estima corect distanțele. E indicat să-ți pui senzori de parcare pe mașină. E o investiție pentru siguranța mașinii dar și a șoferilor – dacă obișnuiești să mai lași și pe alții să-ți conducă mașină. În mod cert poți evita multe situații neplăcute. 

Radio / MP3 Player

Dacă nu poți să faci o achiziție de sistem audio de firmă pentru mașina ta – pentru că este într-adevăr foarte scump – te poți consola cu un radio/player de ultimă generație. Te lipsești de comenzile de pe volan, dar ai toate celelalte avantaje. Unele modele au chiar și display pe care poți urmări clipuri video. Dacă obișnuiești să faci drumuri lungi și să pleci mult de acasă, un astfel de gadget e neprețuit. Îți ține companie pe toată durata drumului – muzică, filme, clipuri, radio, etc. Ai tot ce-ți trebuie.

Toate la un clic distanță

Ai vrea să ți le cumperi dar n-ai timp de alergat prin magazine? Nici nu trebuie. Le poți comanda online din magazinul nostru chiar acum. Dacă nu știi exact ce ți se potrivește, consilierii noștri te pot ajuta să alegi

Adaugă un comentariu