Trei accesorii cu care NU e bine să-ți tunezi mașina

Cui nu-i plac mașinile tinerești, puternice, menite să atragă atenția? Cu toate acestea, modificarea unei mașini are și destule dezavantaje de care tinerii nu sunt conștienți. Iată trei motive pentru care nu e bine să modifici automobilul:

1. Garda joasă

Într-o țară în care șoselele fără gropi sunt o excepție, o mașină cu garda foarte joasă este expusă riscurilor. Dacă mașina este destul de joasă, sunt mari șanse ca în prima groapă mai adâncă să se rupă spoiler-ul. Și e păcat de mașină și de portofelul șoferului.

2. Toba sport

Toba sport se montează de către români pentru sunetul cu care ar urma să fie treziți vecinii. Specialiștii spun că montarea unui astfel de accesoriu este complet inutilă, cu atât mai mult cu cât nu produce în plus niciun cal putere. Toba sport ar trebui să fie parte integrată din sistemul de evacuare al mașinii.

3. Folia pe geamuri

Multe dintre mașinile care rulează în România au folie pe geamuri. Șoferii care optează pentru acest gen de tunning riscă să fie amendați dacă folia nu este omologată RAR. Din păcate, când vine vorba de condus cu spatele noaptea, șoferul nu va face decât să înjure momentul în care a decis să-și pună folia.