Uber a lansat în București un serviciu de lux. Cât costă?

Americanii de la Uber au lansat în această săptămână la Bucureşti, în premieră pentru Europa, serviciul UberSELECT, care oferă utilizatorilor acces la maşini dintr-o gamă superioară.

Începând de joi, utilizatorii de Uber vor fi transportaţi la destinație cu maşini scumpe, ca Audi A4, Volkswagen Passat sau Skoda Octavia.

Acest serviciu, care până acum a fost disponibil doar în afara Europei, va funcţiona pentru prima dată şi în capitala României. Până acum, bucureştenii au putut folosi doar uberX, alternativa low-cost de ridesharing oferită de Uber. Cu lansarea UberSELECT, utilizatorii pot acum să aleagă dintre o varietate de maşini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat şi Skoda Octavia, deţinute de şoferi parteneri cu evaluări foarte bune. Fiecare călătorie va oferi un plus de lux – o sticlă de apă pentru fiecare pasager’, se arată în comunicatul emis în urmă cu câteva zile.

Uber Select are un preţ mai mare decât serviciul UberX disponibil până în prezent. Cursa costa 2,25 lei per kilometru, cursa minimă fiind de 10 lei, în timp ce la UberX cursa este 1,39 lei.

Printre beneficiile anunţate de companie se numără faptul că maşinile sunt conduse doar de șoferi parteneri cu evaluări foarte bune, care deschid ușa clienţilor şi îi servesc cu sticla de apă.

Citește și: “Cinci condiții pe care trebuie să le îndeplinești ca să fii șofer Uber”

Adaugă un comentariu