Uite pașii pe care să-i urmezi ca să plătești amenda de circulație în câteva minute!

Cărui șofer îi place să încaseze amenzi? Niciunuia. Cu toate acestea, mulți preferă să le achite în termen de 48 de ore pentru ca amenda să nu se dubleze. Uite cum poți să plătești amenda de circulație în câteva minute.

Intră pe siteul amenda-online.ro şi completează formularul cu toate informaţiile: numele şi prenumele şoferului amendat, codul numeric personal al acestuia, judeţul şi localitatea în care locuieşte (datele din buletin) telefonul mobil, adresa de e-mail. Ulterior adaugă seria şi numărul procesului verbal, dar și data procesului.

Apoi, trebuie să adaugi valoarea amenzii de circulaţie, întreagă sau redusă la jumătate, în funcţie de încadrarea în termenul legal de 48 de ore prevăzut de agentul constatator.

La final, bifează opțiunea card de debit sau de credit sau ordin de plată. După confirmarea plăţii vei primi pe adresa de e-mail dovada achitării amenzii.

Ulterior, amenda trebuie printată şi trimisă în termen de 15 zile agentului constatator sau secţiei de poliţie din care face parte acesta.

Aici găsești tot ce ai nevoie cu privire la plata amenzilor.

Adaugă un comentariu