Unde găsești servicii complete pentru orice autoturism?

Aceasta este, probabil, o întrebare aflată pe buzele tuturor, în special în perioada sezonului rece. De la neatenția care poate duce la incidente până la ignorarea sau amânarea unor revizii sau schimburi de piese uzuale, există numeroase cauze ce pot duce la o funcționare defectuoasă a autoturismului. Chiar și atunci când ești mai mult decât prevăzător, tot nu știi la ce să te aștepți.

Căutarea unui service auto pentru efectuarea unui simplu schimb de ulei poate fi o adevărată aventură. Unele sunt prea aglomerate, la altele ai nevoie de programare iar despre anumite service-uri auzi cuvinte care nu sunt tocmai de laudă. Din pură întâmplare, în timpul unei asemenea căutări am găsit și acest Service Auto Vitan București (serviceautovitan.ro).

Atunci când intri într-un service auto ai formată o părere preconcepută despre cum ar putea arăta lucrurile. Situația stă însă cu totul altfel la cel în cauză. Profesioniștii societății se ghidează după deviza „Servicii de calitate, profesionalism și exigență!’, iar asta spune destul de multe. Utilajele și sculele moderne, echipamentele și dispozitivele diverse erau manevrate cu dibăcie de personalul service-ului.

Problema care apare e alta însă, în momentul în care nu mai e vorba de un schimb uzual sau o revizie periodică. În caz de defecțiuni ale unor piese care necesită înlocuire, ai nevoie și de un magazin din care să le cumperi. Nu orice fel de magazin, ci unul de încredere. Din discuția cu angajatul care a realizat schimbul de ulei, am aflat că societatea care deține service-ul auto din Vitan administrează și magazinul online de piese auto pieseauto-net.ro.

Serviciile complete și magazinul de piese pus la dispoziția tuturor clienților sunt cu siguranță două avantaje majore ale societății Auto Network International. Cu toate acestea, un alt element a fost cel care ne-a atras atenția.

În timp ce schimbul de ulei era făcut, în service a ajuns un client care a solicitat o testare auto. Urma să cumpere un autoturism, iar pentru asta avea nevoie de o verificare amănunțită, din toate punctele de vedere. Operațiunea s-a realizat rapid, prin testare auto computerizată, respectivul client reușind să afle micile probleme pe care le ascundea autovehiculul.

Una peste alta, se poate spune că am făcut o alegere ideală ajungând la acest service. Aici orice șofer responsabil poate găsi orice are nevoie: servicii de reparații, schimburi uzuale, revizii și/sau înlocuiri de piese, dar și testare auto profesională (mai multe detalii pot fi găsite pe testareauto-diagnoza.ro). Piesele auto care uneori se găsesc destul de greu nu mai reprezintă nici ele un neajuns, întrucât societatea Auto Network International SRL deține și magazinul online de piese auto anterior menționat.

Soluții complete, servicii complete – ce ți-ai putea dori mai mult? Se pare că și dintr-o pură întâmplare poți găsi uneori rezolvare la probleme ce te apăsau de ceva vreme. Când vine vorba de reparații, întreținere și testare auto, cei de la Auto Network International sunt cu adevărat profesioniști, drept pentru care îi recomand tuturor! Orice informații suplimentare pot fi obținute contactând direct experții societății cu ajutorul datelor de pe site-ul serviceautovitan.ro sau direct la service-ul situat pe Splaiul Unirii nr.450, sector 4, București, în incinta târg AUTOVIT.

taguri
Adaugă un comentariu