Bine faci, rău găsești! Ce a primit un motociclist care a vrut să-i înapoieze un portofel pierzătorului! | VIDEO

Nu întotdeauna o faptă bună este recompensată cu o mulțumire. Un motociclist care a vrut să-i înapoieze un portofel pierzătorului a primit la schimb o înjurătură.

Un șofer și-a uitat pe plafonul mașinii atât portofelul cât și telefonul și a plecat la drum. La ieșirea dintr-o benzinărie, portofelul i-a căzut. Obiectul pierdut a fost observat de un motociclist care l-a ridicat și a plecat în urmărirea mașinii proprietarului.

Doar că, spre uimirea sa, când l-a claxonat pe conducătorul auto, acesta, neștiind despre ce e vorba, i-a făcut semne obscene motociclistului. Abia când și-a văzut portofelul în mâna motociclistului, șoferul a oprit și și-a cerut scuze. Era însă cam târziu.

De această dată a venit rândul celui cu motorul să facă pe nebunul și i-a aruncat portofelul în mașină. Și, pentru ca tacâmul să fie complet, omul cu motorul a pus mâna și pe iPhone-ul de pe plafon. Pe care “l-a scăpat” cu puțin înainte să-l returneze conducătorului auto. Imaginile au fost făcut publice de britanicii de la dailymail.co.uk.

Vezi AICI IMAGINI!

Adaugă un comentariu

Articole similare