Porsche Macan Turbo la testele Auto Bild România

Ce se întâmplă atunci când combini practicalitatea unui SUV cu performanțele unei mașini sport? Rezultă Porsche Macan Turbo, un SUV care lasă în urmă multe autoturisme sport de renume.

Porsche Macan se află la primul facelift. Față de versiunea anterioară, schimbările cele mai pronunțate pot fi observate în partea din spate, unde blocurile optice comunică printr-o bandă LED.

Modelul de top, Macan Turbo dispune acum de un propulsor V6 biturbo de 2,9 litri. Motorul este amplasat longitudinal și produce o putere maximă de 440 CP și un cuplu maxim de 550 Nm. Este cuplat la o transmisie automată PDK cu dublu ambreiaj și șapte trepte.

Cu pachetul opțional Sport Chrono, Macan Turbo poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4,3 secunde, în timp ce viteza maximă se ridică la 270 km/h. Cifrele sunt cu atât mai impresionante dacă luăm în considerare masa proprie de 1.945 de kilograme. De asemenea, Macan excelează și în ceea ce privește masa remorcabilă cu frânare, tractând fără probleme o remorcă de 2,4 tone.

Sistemul de frânare beneficiază de tehnologia Porsche Surface Coated Brake (PSCB) ce îmbunătățește performanțele de decelerare.

În echiparea standard, Porsche Macan Turbo este echipat cu un sistem audio Bose cu 14 incinte acustice și o putere totată de 665 de watti. Tot în standard, clienții vor primi jante cu diametrul de 20 de inchi și scaune sport electrice reglabile pe 18 direcții.

În România, Porsche Macan Turbo are un preț de pornire de 94.537 de euro cu TVA inclusă.

Finanțare prin

 

 

Adaugă un comentariu