Renault Megane R.S primeşte o actualizare în 2020

Prin acest facelift Megane R.S. adoptă o gamă centrată pe un singur motor 1.8 turbo cu injecție directă de 300 CP (220 kW), ca pe versiunea TROPHY. Acest motor rezultat din sinergiile Alianței este prezent și pe Alpine A110.

De asemenea, cuplul crește pentru a ajunge la 420 Nm (+30 Nm) pe cutia de viteze EDC și 400 Nm pe cutia de viteze manuală. Acest câștig de putere se traduce printr-o accelerație mai bună, inclusiv la turații mari, în timp ce cuplul – unul dintre cele mai bune din categorie – asigură bucuria şi plăcerea de o conduce.

Un reper pentru performanțele foarte înalte, New Megane R.S. TROPHY este proiectat pentru circuit. Acesta se deosebește de versiunea de serie în special prin șasiul său Cup, care devine exclusiv pentru acesta, asociat cu motorul 1.8 turbo de 300 de cai putere. Șasiul Cup oferă un diferențial mecanic Torsen cu alunecare limitată care sporește precizia în viraje şi tracțiunea la ieșirea din curbe. Dispune de amortizoare și suspensii a căror rigiditate a fost crescută cu 25% și, respectiv, cu 30%,  iar bara anti ruliu are o setare modificată cu 10% comparativ cu Megane R.S.

Adaugă un comentariu