Ramâi conectat în cea mai specială zi din an! Solstițiul de vară îți poate aduce cadou un ceas Casio Edifice EQB-500!

UPDATE 28.06.2016, ora 12:00 Felicitări! Câștigătorul ceasului Casio Edifice EQB-500 de la concursul Solstițiul de vară’ este Petromaniant Zeno. Revendicările se fac în termen de 30 zile de la data publicării listei de câștigători, pe adresa de e-mail: [email protected]. Pentru revendicare, câștigătorul trebuie să menționeze numele concursului, să trimită datele personale (nume, adresă livrare, telefon) și să atașeze o copie după buletin.

Vă mulțumim tuturor pentru participare!

Revista Auto Bild Romania si B&B Collection te provoaca la concurs! Răspunde printr-un comenatariu la întrebarea de mai jos și intră în cursa timpului.

Câte ore are cea mai lunga zi din an?

Concursul se desfășoară în perioada 20 – 27 iunie, pe site-ul www.auto-bild.ro. Participanții trebuie să răspundă la întrebare printr-un comentariu la acest articol. Tooate raspunsurile intra in tragere la sorti.

EQB-500: Ceasul care poate sa comunice cu telefoanele inteligente!

Ceasul Casio Edifice EQB-500 se conecteaza la telefoanele inteligente prin tehnologia Bluetooth 4.0 si aplicatia gratuită CASIO WATCH+ ce permite, pe lângă setarea rapidă a orei mondiale sau a alarmelor, și afisarea datelor generate de către ceas.

O functie ingenioasa de cautare a telefonului mobil, integrată în meniul ceasului si activata prin apasarea unui singur buton, permite utilizatorului sa isi gaseasca rapid telefonul prin intermediul unui semnal de alarma emis de catre acesta.

Diversele functii ale cronografului pot fi selectate separat, facand posibila cronometrarea unor timpi intermediari, afisarea acestora si, inclusiv, trimiterea datelor obtinute catre aplicatia CASIO WATCH+ instalata in telefonul mobil.

shop online tag - bbshop-premium

De asemenea, EQB-500 ocupa o pozitie de top din punct de vedere al consumului de energie. Tehnologia Tough Solar, creata de catre Casio, a fost imbunatatita in cazul acestui model. Este cu 26% mai mica, iar eficienta sa energetica a fost considerabil marita. Celulele solare invizibile absorb lumina si stocheaza energia obtinuta pentru perioade lungi de timp, oferind o rezerva de energie in absenta luminii de pana la 24 de luni. Acest concept ecologic transforma inlocuirea bateriei într-o chestiune ce tine de trecut.

casio-22

Pentru a face fata celor mai solicitante situatii, EQB-500 a fost special proiectat ca un ceas rezistent la vibratii, iar carcasa din otel inoxidabil in care este integrat modulul evidentiaza caracterul sport al acestui model.

edifice

Vezi AICI regulamentul concursului!

Adaugă un comentariu