Cele mai urâte mașini – Partea a II-a

În urmă cu două luni și jumătate, auto-bild.ro publica un material cu titlul “Patru dintre cele MAI URÂTE MAȘINI fabricate vreodată”. Alesele au fost Ford Granada, Nissan Cube, Hyundai Tiburon și Fiat Multipla. Site-ul bmwmblog.com a întocmit un clasament al celor mai desgustătoare automobile fabricate vreodată. Iată alte 4 mașini și mai urâte decât cele alese de noi.

1. Volkswagen Thing

Mașina, care arată ca un automobil de teren neterminat, a fost vândută în SUA sub numele de Thing, Safari în Mexic și Pescaccia în Italia. Acesta a fost produs între 1968 și 1983 și arată groaznic.

Volkswagen Thing

2. Pontiac Aztek

Pontiac Aztek s-a dorit a fi o mașină revoluționară. SUV-ul cu 4 uși a ieșit pe piață în 2001 și nu a rezistat decât 5 ani. În total s-au vândut puțin peste 100.000 de automobile. Oare de ce?

Pontiac Aztek

3. Corbin Sparrow

De Corbin Sparrow puțină lume a auzit. Mașinuța este electrică și este destinată unui singur pasager. Poate dacă erau doi, ar fi fost mai mulți oameni care se mirau de aspectul ei oribil.

Corbin Sparrow

4. Subaru Tribeca

Subaru Tribeca s-a fabricat până anul trecut. Ansamblat în SUA, SUV-ul nu a uimit niciodată prin frumusețe. E drept, la capitolul motorizare stătea bine, însă pentru unii acest lucru nu e suficient. Doar nouă ni se pare urâtă?

Subaru Tribeca

 

Adaugă un comentariu