Audi TT RS a debutat la Beijing

Audi reușește să ne surprindă cu noul TT RS. Modelul a fost expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Beijing și este disponibil în ambele versiuni de caroserie.

Din punct de vedere estetic, TT RS primește spoilere modificate, stopurile dispun acum de OLED-uri, iar jantele sunt disponibile pe 19 sau 20 de inchi.

2016 audi tt rs bejing (4)

Audi TT RS – Motorizare

Sub capota lui Audi TT RS se află motorul TFSI de 2,5 litri cu cinci cilindri care acum produce 400 CP și 480 Nm între 1.700 și 5.850 rpm. Resursele sunt puse în valoare cu ajutorul unei transmisii S-tronic cu șapte rapoarte și a unui sistem de tracțiune integrală. Motorul folosit de Audi este unul revizuit și cântărește mai puțin comparativ cu vechea generație.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3,7 secunde (TT RS Coupe), respectiv 3,9 secunde ( TT RS Roadster). Ambele versiuni de caroserie au o viteză maximă limitată la 250 km/h, însă opțional, Audi poate face o “magie”, iar viteza maximă crește la 280 km/h.

Dar inginerii Audi nu s-au oprit aici. Masa totală a coupe-ului TT RS este mai mică cu 90 de kilograme față de cea a versiunii de bază, iar suspensiile au fost și ele modificate.

https://youtu.be/–9ulvTHYMA

Adaugă un comentariu