Dacia agită apele cu versiunea Duster Black Touch

Noua generație Dacia Duster va debuta în 2017 în cadrul Salonului Auto de la Geneva, dar până atunci, oficialii producătorului de la Mioveni au decis că este momentul să agite puțin apele și să vină pe piață cu o nouă versiune a SUV-ului românesc.

Așa se face că Dacia a pregătit pentru această toamnă versiunea de echipare Black Touch. Aceasta va ține locul nivelului de echipare Prestige și promite câteva elemente speciale.

Pentru început, exteriorul se face remarcat prin apariția unor elemente de culoare neagră. Amintim aici de carcasele pentru oglinzi, de grila față și de montanți. De asemenea, vedem cum pragurile laterale, protecțiile față și spate, carcasele luminilor de ceață și suportul de pe plafon au un aspect cromat. Modificările exterioare se încheie cu un set de jante de 16 inchi cu un look interesant.

dacia duster black touch paris 2016 (1)

Dacia Duster Black Touch – Interior și motorizări

La interior, Dacia Duster Black Touch se face remarcat prin volanul îmbrăcat în piele și prin sistemul MediaNav Evoluțion cu navigație și cameră pentru mersul cu spatele incluse.

Sub capota lui Dacia Duster Black Touch, clienții vor putea opta fie pentru unitatea TCe 125, fie pentru cea dCi 110. Sistemul de tracțiune integrală este și el disponibil pe lista de opționale. Cel mai probabil, Duster Black Touch va fi adus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care își va deschide porțile la finalul lunii curente.