Honda FCV – Primele poze și detalii despre rivalul lui Toyota Mirai

Toyota Mirai, primul model de serie din lume care funcționează cu hidrogen, o să aibă în scurt timp un rival semnat Honda. Botezat FCV, modelul va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, eveniment care se desfășoară la finele lunii octombrie.

Din punct de vedere estetic, Honda FCV mizează pe eficiență, dar și pe nonconformism. Astfel, vedem o zonă frontală dominată de blocurile optice cu LED și de grila ușor agresivă. Plafonul plonjat joacă un rol important atunci când vine vorba de aerodinamică, în timp ce roțile din spate sunt ușor acoperite.

honda fcv (2)

La interior, Honda FCV promite o simbioză între gadgeturi moderne și elemente cu aer premium. Volanul în trei spițe, ecranul tactil de dimensiuni generoase și tapițeria din piele vin să confirme lucrurile amintite mai sus.

Din păcate, oficialii Honda nu au fost generoși atunci când a venit vorba despre sistemul de propulsie. Tot ce știm este că Honda FCV promite un spirit sportiv și o autonomie de până la 700 de kilometri.