Noua generație Mazda CX-5 a intrat pe linia de asamblare

În urmă cu doar câteva săptămâni vă anunțam că Mazda a prezentat cea de-a doua generație a modelului CX-5. Debutul a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar modificările aduse sunt interesante.

Iată că japonezii s-au mișcat extrem de rapid, iar noua generație Mazda CX-5 a și intrat pe linia de asamblare. Pentru moment, modelul este produs la uzina Ujina No.2, facilitate amplasată în apropierea cartierului general.

Mazda CX-5 a fost lansată în 2012. De atunci și până în aprilie 2015, Mazda a produs un milion de exemplare, iar la finalul lunii octombrie 2016, această valoare ajunsese la 1,57 de milioane de unități.

2017 mazda cx-5

Noua generație CX-5 se face remarcată prin blocurile optice mult mai elegante și mai subțiri. Grila fontală a suferit și ea modificări, iar o serie de elemente cromate completează aspectul exterior.

Interiorul integrează acum un ecran de 7 inchi, iar în zona ceasurilor de bord, japonezii au mai amplasat un ecran de 4,6 inchi care oferă informații esențiale șoferului. Cei care iubesc muzica se pot bucura de sistemul audio Bose cu 10 difuzoare.

Conform oficialilor japonezi, noua generația Mazda CX-5 va miza pe aceleași propulsoare ca și până acum: un 2,0 litri benzină și un 2,2 litri diesel.

Adaugă un comentariu