Skoda Kodiaq o să fie disponibilă și în versiunea Sportline

Skoda Kodiaq a început deja să simtă “miros de sânge”, iar publicul apreciază acest lucru. Iar oficialii Skoda știu și vor să țină în priză fanii. De aceea, producătorul din Mlada Boleslav pregătește o nouă versiune de echipare pentru SUV-ul cu șapte locuri.

Denumită Sportline, versiunea de echipare va fi lansată cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile în luna martie a anului viitor. Momentan, cehii nu au oferit detalii cu privire la pachetul pregătit, însă putem genera câteva ipoteze.

Din punct de vedere estetic, viitoarea Skoda Kodiaq Sportline va integra ceva elemente de caroserie mai agresive, jante mai mari și, posibil, o culoare nouă. Interiorul ar urma să vină cu ceva elemente noi menite să sporească sportivitatea lui Kodiaq. Tot la interior, există șanse mari să vedem ceva dintre accesoriile pe care Skoda deja le oferă pe Superb Sportline.

În ceea ce privește motorizările, zvonurile sugerează și apariția motorul de 2,0 litri turbo de 280 CP, unitate pe care o regăsim în oferta lui Superb Sportline.

Sursa | Carscoops

Adaugă un comentariu