BMW X5 primește 527 CP de la Kelleners Sport

Kelleners Sport a anunțat recent un program de tuning pentru noul BMW X5, care vizează atât înfățișarea bavarezului cât și performanțele dinamice.

Pentru personalizarea exteriorului este oferit un kit care include noi extremități – atât bara față cât și cea din spate fiind redesenate integral – și evazări pentru arcele roților. Pe lista de opționale se află și un nou sistem de evacuare din oțel inoxidabil, amortizoare mai ferme și arcuri mai scurte, care coboară garda la sol cu până la 30 de mm.

Nu au fost încă publicate fotografii cu interiorul, însă Kelleners Sport promite posibilități nelimitate de personalizare, cu piele de cea mai bună calitate și inserții din fibră de carbon sau lemn nobil.

Mai multă putere pentru versiunile 30d, 35i și 50i

Modificările de ordin tehnic vizează mai multe versiuni de motorizare, atât diesel cât și pe benzină. Astfel, xDrive 30d poate beneficia de o creștere a puterii maxime de la 258 CP la 302 CP, în timp ce cuplul poate fi îmbunătățit de la 560 Nm până la 655 Nm.

Versiunea xDrive 35i poate primi un modul KS Power 35 care îi ridică puterea până la 358 CP și 468 Nm, cu 52 CP și respectiv 68 Nm mai mult decât modelul de serie.

Cel mai puternic model al gamei xDrive 50i este și el vizat de acest program de tuning, iar în urma modificărilor poate ajunge să dezvolte 527 CP și 761 Nm – foarte aproape de specificațiile unui X5 M din generația E70.

Sursa: Kelleners Sport

Adaugă un comentariu