Bentley si Vertu au semnat un parteneriat pe 5 ani pentru dezvoltarea unor telefoane de lux

Bentley si Vertu, doua dintre cele mai respectate marci premium din Marea Britanie, au legat un parteneriat pe cinci ani. Scopul acestuia consta in dezvoltarea unor telefoane inteligente care vor dispune de un design de neegalat, de o eleganta complesitoare, dar si de performante incredibile.

Cele doua brand-uri britanice vor lansa cinci astfel de dispozitive, cel mai probabil cate unul in fiecare an. Primul produs semnat Bentley si Vertu va debuta in luna octombrie, probabil, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

“Noul parteneriat dintre Bentley si Vertu aduce la aceeasi masa doua dintre cele mai imporante brand-uri ale lumii, definite de cuvinte precum performanta, lux si experienta clientului. Colaborare extinde gama Bentley in lumea comunicatiilor mobile si ofera clientilor o noua metoda de a experimenta lumea Bentley”, a declarat Wolfgang Durheimer, directorul executiv Bentley Motors.

Viitoarele telefoane inteligente dezvoltate de Bentley si Vertu vor avea la baza materiale de inalta calitate si vor oferi utilizatorului o experienta unica.

Adaugă un comentariu