Ferrari F12 M – Cântecul de lebădă al motorului V12

Ferrari va aduce noul F12 M în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Conform primelor informații, F12 M va fi ultimul model de serie al italienilor care va miza pe serviciile motorului V12.

Pentru moment, nu știm ce performanțe va oferi unitatea de 6,3 litri, dar știm că pe F12 Berlinetta propulsorul produce 740 CP, iar pe varianta F12tdf, agregatul oferă 780 CP. Aceleași zvonuri spun că puterea oferită se va apropia de cea de pe fișa lui F12tdf (foto). Totodată, viitorul F12 M va deveni și cel mai puternic model de serie dezvoltat până acum de Ferrari.

După cum probabil ați intuit, Ferrari F12 M va fi o versiune restilizată a lui F12 Berlinetta. Vom vedea ceva îmbunătățiri în zona estetică, dar și câteva modificări tehnice menite să genereze performanțe și mai mari.

Mai mult decât atât, pentru un plus de dinamică, F12 M va integra sistemul de direcție activ pe puntea spate, tehnologie pe care o găsim pe F12tdf. Aceleași surse spun că noul Ferrari F12 M va fi produs în următorii 5 ani, iar o ediție specială nu trebuie exclusă.

Ferrari F12 M – Clip spion

Via | Carscoops

Adaugă un comentariu