UPDATE: Mercedes-AMG C63 Coupe este modelul misterios al nemților

Update: Mercedes-AMG a publicat un nou teaser video cu viitorul C63 S Coupe. De această dată, nemții ne oferă o privire de ansamblu asupra viitorului model de performanță.

———-

13.08.2015

Update: Mercedes-AMG continuă campania de teasing pentru viitorul C63 Coupe. De această dată, modelul producătorului german se află pe circuit în timpul filmărilor unui spot video. Cu detalii complete despre noul Mercedes-AMG C63 Coupe vom reveni după debutul programat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

mercedes-amg c63 coupe (5)

————-

27.07.2015

Update: După numărul mare de imagini teaser, dar și de zvonuri din piață, Mercedes-AMG a decis că este momentul să ne arate proiectul misterios. Astfel, facem cunoștință cu viitoarea generație C63 Coupe, model care va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Pentru moment, oficialii nemți au publicat doar imagini cu o versiune camuflată, însă știm cu siguranță, că peste 23 de zile vom vedea în carne și oase viitorul produs german. 

Conform primelor informații, Clasa C Coupe a fost dezvoltată în așa fel încât să ofere sportivitate de top. Centrul de greutate a fost apropiat de sol, suspensiile modificate, iar direcția îmbunătățită.

mercedes-amg c63 coupe (3)

Versiunea de top a lui Mercedes-Benz Clasa C Coupe va fi reprezentată de Mercedes-AMG C63 S Coupe. Modelul va folosi motorul V8 de 4,0 litri turbo care produce 503 CP și 698 Nm. Versiunea de bază oferită de AMG va utiliza același propulsor, doar că de această dată vorbim despre 469 CP și 648 Nm.

———–

20.07.2015

UPDATE: Mercedes-AMG continuă campania de teasing a unui viitor model de performanță. De această dată, nemții au pregătit un clip video în care expune pe scurt valorile viitorului produs. 

————–

10.07.2015

Mercedes-AMG pregătește lansarea unui nou model. Pentru început, nemții au publicat un scurt teaser video, iar astăzi, oficialii companiei au venit cu câteva imagini noi.

Din păcate, Mercedes-AMG nu vrea să divulge identitatea viitoarei premiere, motiv pentru care zvonurile au început să apară. Primele voci susțin că avem în față viitorul Mercedes-AMG C63 Coupe, în timp ce alți adepți spun că este posibil să fie versiunea Black Series a sedanului C63.

mercedes-amg c63 (4)

Cu detalii concrete vom reveni imediat după ce Mercedes-Benz va dezveli modelul în cauză. Până atunci, voi pe ce variantă pariați?

Via | CS