Noul smart ForTwo pleaca de la 11.352 de euro in Romania

smart a publicat preturile pentru noile generatii ForTwo si ForFour. In Romania, ForTwo pleaca de la 11.352 de euro, cu TVA inclus, iar fratele cu patru locuri are un pret de pornire de 12.040 de euro cu tot cu TVA.

Pentru sumele amintite mai sus, clientii vor primi un smart echipat cu motorul aspirat de 1,0 litru capabil sa produca 71 CP, cuplat la o transmisie manuala. Primele livrari ale noilor modele smart vor fi facute incepand cu 22 noiembrie.

Conform comunicatului de presa, motorul turbo de 90 CP va fi disponibil incepand cu luna decembrie, in timp ce transmisia cu dublu ambreiaj va putea fi achizitionata din primavara lui 2015.

Alaturi de versiunea de baza, noile ForTwo si ForFour vor putea fi comandate in alte trei variante de echipare: passion, prime si proxy. De asmenea, timp de un an de zile, cele doua citadine germane vor putea fi achizitionate si in versiunea Edition 1.

smart forfour, BR W453, 2014

Citeste si: Smart lanseaza o noua generatie de modele si are din nou o versiune cu patru locuri

In versiunea de baza, ForTwo si ForFour vin echipate cu lumini de rulare pe timp de zi cu LED, inchidere centralizata cu telecomanda, atentionare/verificare vizuala a inchiderii si imobilizator, cruise control cu limitator variabil de viteza, indicator al temperaturii exterioare cu atentionare de inghet, instrumentar de bord cu ecran LCD monocrom si computer de bord, alaturi de geamuri actionate electric.

In versiunea passion, clientii pot opta pentru o serie de combinatii ale culorilor negru/portocaliu sau negru/alb pentru interior. Volanul este imbracat in piele, instrumentarul de bord dispune de un ecran TFT color cu o diagonala de 3,5 inch, iar directia a primit sistemul Direct-Steer.

Der neue smart fortwo und forfour, 2014 The new smart fortwo and

In versiunea prime, modelele germane dispune de tapiterie din piele de culoare neagra, de sistemul de directie Direct-Steer, de scaune fata incalzite si de sistemul de atentionare la parasirea benzii de rulare Lane Keeping Assit.

In echiparea proxy, citadinele nemtesti primesc un plafon panoramic, scaune imbracate intr-un material ecologic asemanator pielii naturale si material textil in culorile alb/albastru. Pachetul Cool & Audio ofera optiuni speciale de entertainment si climatizare, iar pachetul Sport vine cu jante din aliaj usor cu diametru de 16 inch.

[table id=480 /]

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.